Ανακαλύψτε το Ναύπλιο από Ένα Στρατηγικό Μέρος
Τοποθεσία
Μόλις μια ανάσα από το λιμάνι του Ναυπλίου, το Rex Hotel βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κύρια αξιοθέατα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ανακαλύψουν την επιβλητική αρχιτεκτονική και τα εξαιρετικά σημεία ενδιαφέροντος περπατώντας. Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να κολυμπήσετε στις παραλίες της Αρβανιτιάς και του Καραθώνα, να θαυμάσετε το άγαλμα του Καποδίστρια ή ακόμη να δείτε το Μπούρτζι από μακριά. Το εμβληματικό Παλαμήδι βρίσκεται ψηλά μπροστά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να σκαρφαλώσετε είτε με τη βοήθεια του αυτοκινήτου είτε ανεβαίνοντας τα διάσημα σκαλιά του μέχρι την κορυφή.  
Το Rex Hotel βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, έτσι ώστε να προσφέρει ιδανική διαμονή σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν το Ναύπλιο με τα πόδια. Υπάρχουν διάφορα εστιατόρια και καφέ στη γύρω περιοχή, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε την παραδοσιακή κουζίνα του Ναυπλίου, αλλά και την ιδιαίτερη νυχτερινή του ζωή.
Κοντά στο Ναύπλιο, οι επισκέπτες μπορούν να οργανώσουν εκδρομές στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στις Μυκήνες και την Τίρυνθα, στα γραφικά χωριά και φυσικά στο Τολό με την ξακουστή παραλία.
Hotel Rex Nafplio
Μπουμπουλίνας 21 - Ναύπλιο 211 00
Τηλ: 2752 0 26907
2752 0 26917
Fax: 2752 0 28106
Email: info@rex-hotel.gr
MHTE:1245Κ013Α0004500
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Καιρός/ Νόμισμα/ Ώρα/Links
© 2017 Hotel Rex. All rights reserved.